Drób Sposoby przyrządzania, Kiewnarska Elżbieta
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Opis
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Dodatkowe informacje
Autorzy | Kiewnarska Elżbieta |
---|---|
Tytuł | Drób Sposoby przyrządzania |
Wydawca | Graf_ika |
ISBN | 978-83-8244-026-3 |
EAN | 9788382440263 |
Tematyka | Kuchnia Diety |