Drób Sposoby przyrządzania, Kiewnarska Elżbieta

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.

Kategoria:

Opis

Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.

Dodatkowe informacje

Autorzy

Kiewnarska Elżbieta

Tytuł

Drób Sposoby przyrządzania

Wydawca

Graf_ika

ISBN

978-83-8244-026-3

EAN

9788382440263

Tematyka

Kuchnia Diety