Chwasty od kuchni, Ciemny Piotr
Poznaj chwasty, które mijasz w parku, lesie i na łące. Przekonaj się, jak wiele mogą wnieść do twojej kuchni. Nawłoć, koniczyna, chaber to z pozoru pospolite chwasty. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co by się stało, gdyby trafiły do twojej sałatki, lunchu i kolacji? Będzie pysznie, zdrowo i kolorowo! Przekonaj się, że chwasty smakują wspaniale i nawet w prostych potrawach wyglądają bosko.
Dowiedz się, jak smakują: pieczone gruszki z macierzanką pod orkiszową kruszonką, marynowane czereśnie z rumiankiem, szampan z kwiatów, ocet z porzeczek z płatkami róży.
Odkryj kulinarny potencjał w prostych potrawach na bazie chwastów!
Opis
Poznaj chwasty, które mijasz w parku, lesie i na łące. Przekonaj się, jak wiele mogą wnieść do twojej kuchni. Nawłoć, koniczyna, chaber to z pozoru pospolite chwasty. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co by się stało, gdyby trafiły do twojej sałatki, lunchu i kolacji? Będzie pysznie, zdrowo i kolorowo! Przekonaj się, że chwasty smakują wspaniale i nawet w prostych potrawach wyglądają bosko.
Dowiedz się, jak smakują: pieczone gruszki z macierzanką pod orkiszową kruszonką, marynowane czereśnie z rumiankiem, szampan z kwiatów, ocet z porzeczek z płatkami róży.
Odkryj kulinarny potencjał w prostych potrawach na bazie chwastów!
Dodatkowe informacje
Autorzy | Ciemny Piotr |
---|---|
Tytuł | Chwasty od kuchni |
Wydawca | Znak Koncept |
ISBN | 978-83-240-7378-8 |
EAN | 9788324073788 |
Tematyka | Kuchnia Diety |